top of page

Wil jij opvoedondersteuning aan huis?


1.jpg

Nieuw! Joyeux komt bij jou thuis. Ik kom bij je thuis langs om je direct te kunnen coachen. Op een moment en tijdstip dat het jou uitkomt en dat de "problemen" zich het meest voordoen.

** Voordelen **: - Er ontstaat direct een objectief beeld van de “probleemsituatie/het probleemgedrag - Er kan direct ingespeeld worden op de situatie/het gedrag. Door middel van het aanhalen van voorbeelden en daarbij praktische opvoedtips te geven - Bij deze zogenoemde systeembenadering wordt er naar het gezin als geheel gekeken en worden problemen aangepakt door het hele systeem te verbeteren - Ouders en kinderen gedragen zich het meest natuurlijk wanneer zij in hun eigen omgeving zijn

Wil je meer weten over de werkwijze en de kosten? Mail: joyce@joyeux.nu of bel 06-21685125 en ik licht het graag toe. Uiteraard geheel vrijblijvend.

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page