Online advies iets voor jou?

Hoe zorg ik dat mijn zoontje in zijn eigen bed slaapt? Hoe blijf ik rustig wanneer mijn dochter niet luistert? Waarom word mijn zoon gepest en wat doe ik hieraan? Heb je als ouder regelmatig vragen waarop je niet direct het antwoord weet? Als jij je zorgen maakt over het gedrag van je kind of een vraag hebt over de opvoeding, is Online Advies wellicht iets voor jou. Dit houd in dat u als ouder(s) een opvoedvraag kan mailen en daar vervolgens eenmalig advies over krijgt van mij. Eén advies kan net de enige mogelijkheid zijn om het verschil te maken en nieuwe mogelijkheden te verkennen in een problematische opvoedsituatie.

0 keer bekeken

JOYEUX

 

JOYCE VLAMINGS

06-21685125 

JOYCE@JOYEUX.NU

 

ADRES

 

Boterweg 16

5213 HT 's-Hertogenbosch

KvK-nummer: 61526118

LinkedIn