Wil jij ook een positieve opvoedstijl aanleren?

Binnen mijn pedagogisch adviesbureau joyeux werk ik met de methode Triple P. Dit is een methode waarin ouders een positieve opvoedstijl aanleren. Hierdoor verminderen gedragsproblemen bij kinderen. De naam 'Triple P' staat voor 'Positief Pedagogisch Programma' en is bedoeld voor ouders met kinderen van 0-16 jaar. ONDERZOEK NAAR TRIPLE P Er zijn verschillende onderzoeken gedaan die aantonen dat ouders die een Triple P-programma gevolgd hebben op een positievere manier met kinderen omgaan. Dit vermindert de gedragsproblemen bij kinderen. Kortom: Triple P is 'bewezen effectief', en om die reden ook opgenomen in de databank Effectieve Jeugdinterventies van het Nederlands Jeugdinstituut.

0 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

JOYEUX

 

JOYCE VLAMINGS

06-21685125 

JOYCE@JOYEUX.NU

 

ADRES

 

Boterweg 16

5213 HT 's-Hertogenbosch

KvK-nummer: 61526118

LinkedIn