top of page

Wil jij ook een positieve opvoedstijl aanleren?

imagesYONAU4ZT.jpg
Binnen mijn pedagogisch adviesbureau joyeux werk ik met de methode Triple P. Dit is een methode waarin ouders een positieve opvoedstijl aanleren. Hierdoor verminderen gedragsproblemen bij kinderen. De naam 'Triple P' staat voor 'Positief Pedagogisch Programma' en is bedoeld voor ouders met kinderen van 0-16 jaar. ONDERZOEK NAAR TRIPLE P Er zijn verschillende onderzoeken gedaan die aantonen dat ouders die een Triple P-programma gevolgd hebben op een positievere manier met kinderen omgaan. Dit vermindert de gedragsproblemen bij kinderen. Kortom: Triple P is 'bewezen effectief', en om die reden ook opgenomen in de databank Effectieve Jeugdinterventies van het Nederlands Jeugdinstituut.

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page