top of page

Heb jij als ouder ook vragen over manieren van opvoeden?

imagesUHDZ6ZGB.jpg
Welke ouder kent het niet: je zegt 'honderd keer' tegen je kind dat hij zich moet aankleden, dat hij zijn speelgoed op moet ruimen, dat hij niet mag slaan; je straft je kind, maar hij luistert nog steeds niet. Of je beloont je kind, maar hij verwacht nu elke keer een beloning als hij iets goed doet. Straffen en belonen zijn slechts twee van de vele technieken , die je in het opvoeden kunt toepassen. Wil jij het als ouder ook graag anders doen, maar weet je niet hoe? Wil je leren wat je allemaal kunt doen om opvoeden effectief en (weer) plezierig te maken? Als je gebruik maakt van positieve opvoedstrategieen , zal je als ouder veel minder vaak boos en minder moe zijn. Binnen mijn pedagogisch adviesbureau Joyeux werk ik met de Triple P methode. Triple P is een methode waarin ouders een positieve opvoedstijl aanleren.

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page