Heb jij als ouder ook vragen over manieren van opvoeden?

Welke ouder kent het niet: je zegt 'honderd keer' tegen je kind dat hij zich moet aankleden, dat hij zijn speelgoed op moet ruimen, dat hij niet mag slaan; je straft je kind, maar hij luistert nog steeds niet. Of je beloont je kind, maar hij verwacht nu elke keer een beloning als hij iets goed doet. Straffen en belonen zijn slechts twee van de vele technieken , die je in het opvoeden kunt toepassen. Wil jij het als ouder ook graag anders doen, maar weet je niet hoe? Wil je leren wat je allemaal kunt doen om opvoeden effectief en (weer) plezierig te maken? Als je gebruik maakt van positieve opvoedstrategieen , zal je als ouder veel minder vaak boos en minder moe zijn. Binnen mijn pedagogisch adviesbureau Joyeux werk ik met de Triple P methode. Triple P is een methode waarin ouders een positieve opvoedstijl aanleren.

7 keer bekeken

JOYEUX

 

JOYCE VLAMINGS

06-21685125 

JOYCE@JOYEUX.NU

 

ADRES

 

Boterweg 16

5213 HT 's-Hertogenbosch

KvK-nummer: 61526118

LinkedIn